○種別 (必須): | □ | 総説·解説
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○言語 (必須): | □ | 日本語
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○招待 (推奨): |
○審査 (推奨): | □ | Peer Review
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○カテゴリ (推奨): |
○共著種別 (推奨): |
○学究種別 (推奨): |
○組織 (推奨): | 1. | 徳島大学.大学院ソシオテクノサイエンス研究部.ライフシステム部門.物質機能化学 (〜2016年3月31日)
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○著者 (必須): | 1. | 鈴木 良尚 ([徳島大学.大学院社会産業理工学研究部.理工学域.応用化学系.物質機能化学分野]/[徳島大学.理工学部.理工学科.応用化学システムコース.物質機能化学講座])
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○貢献度 (任意): |
○学籍番号 (推奨): |
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| 2. | (英) Tsuchiya Kazuma (日) 土谷 一眞 (読) つちや かずま
○役割 (任意): |
○貢献度 (任意): |
○学籍番号 (推奨): | □ | ****
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| 3. | 藤原 貴久 ([徳島大学.総合科学部])
○役割 (任意): |
○貢献度 (任意): |
○学籍番号 (推奨): |
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| 4. | 塚本 勝男 ([大阪大学])
○役割 (任意): |
○貢献度 (任意): |
○学籍番号 (推奨): |
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| 5. | (英) Inatomi Yuko (日) 稲富 裕光 (読) いなとみ ゆうこう
○役割 (任意): |
○貢献度 (任意): |
○学籍番号 (推奨): |
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○題名 (必須): | □ | (英) Impurity Effects on the Step Velocity of a Spiral Hillock on a Crystal under Perfect Stagnant Conditions (日) 完全対流停止条件における結晶のらせん成長ステップの前進速度に及ぼす不純物効果
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○副題 (任意): |
○要約 (任意): | □ | (英) Effects of gravity on step velocities step of hen egg-white lysozyme (HEWL) tetragonal crystals are studied. Parabolic flight experiments revealed that step in <110> directions of the crystals have a tendency to increase with a decrease in gravity. This increase is mainly due to the decrease in convection flow rates, since the decrease would result in the decrease in the transportation rates of covalently bound dimer of HEWL molecules (major impurity of this study) onto the growth interface of the crystals. (日)
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○キーワード (推奨): | 1. | (英) Step velocity (日) (読)
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| 2. | (英) In situ observation (日) (読)
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○発行所 (推奨): |
○誌名 (必須): | □ | Space Utilization Research ([宇宙航空研究開発機構])
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○巻 (必須): | □ | 31
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○号 (必須): | □ |
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○頁 (必須): | □ | SA6000061011-1 SA6000061011-3
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○都市 (任意): |
○年月日 (必須): | □ | 西暦 2017年 1月 16日 (平成 29年 1月 16日)
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○URL (任意): |
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○備考 (任意): |