『徳島大学 教育・研究者情報データベース (EDB)』---[学外] /
ID: Pass:

登録内容 (EID=300793)

EID=300793EID:300793, Map:0, LastModified:2015年8月25日(火) 20:05:41, Operator:[堤 保夫], Avail:TRUE, Censor:0, Owner:[堤 保夫], Read:継承, Write:継承, Delete:継承.
カテゴリ (必須): 研究 [継承]
団体 (必須): (英) the Society of Critical Care Medicine (日) (読) [継承]
名称 (必須): (英) Annual GI/Nutrition Specialty Award (日) (読) [継承]
組織 (推奨):
受賞者 (必須): 1. (英) Yousuke Horikawa (日) (読)
学籍番号 (推奨):
[継承]
2.堤 理恵 ([徳島大学.大学院医歯薬学研究部.医学域.栄養科学部門.医科栄養学系.代謝栄養学])
学籍番号 (推奨):
[継承]
3.堤 保夫
学籍番号 (推奨):
[継承]
テーマ (必須): (英) Whey protein diets can limit inflammation and oxidative stress in the critically ill.  (日)    [継承]
年月日 (必須): 西暦 2014年 1月 12日 (平成 26年 1月 12日) [継承]
指導教員 (推奨):
備考 (任意):

標準的な表示

和文冊子 ● Horikawa Yousuke, 堤 理恵, 堤 保夫 : Whey protein diets can limit inflammation and oxidative stress in the critically ill., Annual GI/Nutrition Specialty Award, the Society of Critical Care Medicine, 2014年1月.
欧文冊子 ● Horikawa Yousuke, Rie Tsutsumi and Yasuo Tsutsumi : Whey protein diets can limit inflammation and oxidative stress in the critically ill., Annual GI/Nutrition Specialty Award, the Society of Critical Care Medicine, Jan. 2014.

関連情報

Number of session users = 2, LA = 1.45, Max(EID) = 382840, Max(EOID) = 1022792.