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閲覧 藤本 彩, 小山 保夫, 増田 俊哉 : 抗酸化性フェノール物質の酸化生成物の構造と機能 細胞毒性を有するセサモール酸化物の構造, 日本農芸化学会21年度大会講演要旨集, 21, 2009年3月..[著者] ...
閲覧 秋山 純, 藤本 彩, 増田 俊哉 : 抗酸化リグナンの抗酸化反応機構, 日本農芸化学会21年度大会講演要旨集, 21, 2009年3月..[著者] ...
閲覧 Aya Fujimoto, Yoko Sakanashi, Hiroko Matusi, Toshihisa Oyama, Yumiko Nishimura, Toshiya Masuda and Yasuo Oyama : Cytometric analysis of cytotoxicity of polyphenols and related phenolics to rat thymocytes: Potent cytotoxicity of resveratrol to normal cells, Basic & Clinical Pharmacology & Toxicology, Vol.104, No.6, 455-462, 2009..[著者] ...
閲覧 Toshiya Masuda, Aya Fujimoto, Yasuo Oyama, Tomomi Maekawa and Yoshiaki Sone : Structures of cytotoxic products from Fe-catalyzed oxidation of sesamol in ethanol, Tetrahedron Letters, Vol.50, No.27, 3905-3908, 2009..[著者] ...
閲覧 秋山 純, 藤本 彩, 山田 和毅, 武田 美雄, 前川 智美, 曽根 良昭, 中島 勝幸, 通 元夫, 増田 俊哉 : 抗酸化性フェノール酸類の脂質抗酸化反応生成物の単離と構造, 第51回天然有機化合物討論会, 2009年10月..[著者] ...
閲覧 Toshiya Masuda, Someya Tatsushi and Aya Fujimoto : Phenolic Inhibitors of Chemical and Enzymatic Oxidation in the Leaves of Myrica rubura, Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry, Vol.74, No.1, 212-215, 2010..[著者] ...
閲覧 新開 愛美, 藤本 彩, 小山 保夫, 前川 智美, 曽根 良昭, 増田 俊哉 : セサモールダイマーの構造とその細胞毒性の評価ー抗酸化フェノール物質の酸化生成物の構造と機能III, 2010年度大会講演要旨集, 149, 2010年3月..[著者] ...
閲覧 藤本 彩, 新開 愛美, 前川 知美, 曽根 良昭, 増田 俊哉 : ロスマリン酸酸化物の構造と増強されたチロシナーゼ阻害活性 抗酸化フェノールの酸化生成物の構造と機能II, 2010年度大会講演要旨集, 149, 2010年3月..[著者] ...
閲覧 Toshiya Masuda, Jun Akiyama, Aya Fujimoto, Satoshi Yamauchi, Tomomi Maekawa and Yoshiaki Sone : Antioxidation Reaction Mechanism Studies of Phenolic Lignans, Identification of Antioxidation Products of Secoisolariciresinol from Lipid Oxidation, Food Chemistry, Vol.123, No.2, 442-450, 2010..[著者] ...
閲覧 新開 愛美, 藤本 彩, 中村 光裕, 増田 俊哉, 小山 保夫 : ペルオキシ結合を有する特異なセサモール酸化ダイマーの構造ー酸化生成物の構造と機能IV, 日本農芸化学会中四国支部第28回講演会, 62, 2010年9月..[著者] ...
閲覧 藤本 彩, 新開 愛美, 中村 光裕, 増田 俊哉 : 抗酸化反応物に基づいたシソ科ハーブポリフェノールの抗酸化機構の解析, 第52回天然有機化合物討論会講演要旨集, 475-480, 2010年9月..[著者] ...
閲覧 Toshiya Masuda, Yoshimi Shingai, Aya Fujimoto, Mitsuhiro Nakamura, Yasuo Oyama, Tomomi Maekawa and Yoshiaki Sone : Identification of cytotoxic dimers in oxidation product from sesamol, a potent antioxidant of sesame oil, Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol.58, No.20, 10880-10885, 2010..[著者] ...
閲覧 Aya Fujimoto, Yoshimi Shingai, Mitsuhiro Nakamura, Tomomi Maekawa, Yoshiaki Sone and Toshiya Masuda : A novel ring-expanded product with enhanced tyrosinase inhibitory activity from classical Fe-catalyzed oxidation of rosmarinic acid, a potent antioxidative Lamiaceae polyphenol, Bioorganic & Medicinal Chemistry Letters, Vol.20, No.24, 7393-7396, 2010..[著者] ...
閲覧 Aya Fujimoto, Yoshimi Shingai, Toshihisa Oyama, Takuya Kawanai, Erika Hashimoto, Kazuki Koizumi, Kaori Kimura, Toshiya Masuda and Yasuo Oyama : Apoptosis-inducing action of two products from oxidation of sesamol, an antioxidative constituent of sesame oil: a possible cytotoxicity of oxidized antioxidant, Toxicology In Vitro, Vol.24, No.6, 1720-1726, 2010..[著者] ...
閲覧 藤本 彩, 新開 愛美, 中村 光裕, 増田 俊哉 : ロスマリン酸の酸化により生成した特異な7員環物質の化学的性質[抗酸化フェノール物質の酸化生成物の構造と機能Ⅵ], 日本農芸化学会2011年度大会, (巻), (号), (頁), 2011年3月..[著者] ...
閲覧 新開 愛美, 藤本 彩, 中村 光裕, 増田 俊哉 : ポリフェノール酸化物のリポキシゲナーゼ阻害活性-レスベラトロール酸化物の解析について-, 日本農芸化学会2011年度大会, (巻), (号), (頁), 2011年3月..[著者] ...
閲覧 森田 将夫, 西脇 寿, 新開 愛美, 藤本 彩, 増田 俊哉, 山内 聡, 首藤 義博 : セコシクロリグナンの抗酸化活性および殺虫活性, 日本農芸化学会2011年度大会, 2011年3月..[著者] ...
閲覧 藤本 彩, 増田 俊哉 : 反応生成物解析によるロスマリン酸の抗酸化反応機構の解明, 日本農芸化学会中四国支部第30回講演会, 2011年5月..[著者] ...
閲覧 Masao Morita, Hisashi Nishiwaki, Yoshimi Shingai, Aya Fujimoto, Toshiya Masuda and Satoshi Yamauchi : Syntheses of Secocyclolignanes and Comparative Antioxidative Activity between Secocyclolignane and the Dibenzyl Type of Lignan., Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry, Vol.75, No.5, 939-943, 2011..[著者] ...
閲覧 藤本 彩, 増田 俊哉 : 酸化されるポリフェノール,その安全性と機能, ニューフードインダストリー, Vol.53, No.6, 21-27, 2011年6月..[著者] ...
閲覧 Yoshimi Shingai, Aya Fujimoto, Mitsuhiro Nakamura and Toshiya Masuda : Structure and function of the oxidation products of polyphenols and identification of potent lipoxygenase inhibitors from fe-catalyzed oxidation of resveratrol., Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol.59, No.15, 8180-8186, 2011..[著者] ...
閲覧 新開 愛美, 藤本 彩, 小山 保夫, 中村 光裕, 前川 智美, 曽根 良昭, 増田 俊哉 : ゴマ抗酸化フェノール・セサモール酸化物の構造と細胞毒性, 第53回天然有機化合物討論会講演要旨集, 277-282, 2011年9月..[著者] ...
閲覧 Yoshimi Shingai, Aya Fujimoto, Asuka Nakajima, Minoru Saito, Kaori Kanemaru, Toshiya Masuda and Yasuo Oyama : Cytotoxic characteristics of two isomeric dimers produced by oxidation of sesamol, an antioxidant in sesame oil, Journal of Health Science, Vol.57, No.5, 425-431, 2011..[著者] ...
閲覧 Yoshimi Shingai, Aya Fujimoto, Mitsuhiro Nakamura and Toshiya Masuda : Polyphenol Oxidation,Structure and Function of the Product II.LC-MS Investigation of Lipoxygenase Inhibitory Products of Resveratrol Oxidation, International Conference of Food Factor 2011, Taipei, Nov. 2011..[著者] ...
閲覧 Aya Fujimoto, Yoshimi Shingai, Mitsuhiro Nakamura, Tomomi Maekawa, Sone Yoshiaki and Toshiya Masuda : POLYPHENOL OXIDATION, STRUCTURE AND FUNCTION OF THE PRODUCT I.TYROSINASE INHIBITORY OXIDATION PRODUCTS FROM ROSMARINIC ACID, International Conference of Food Factor 2011, Taipei, Nov. 2011..[著者] ...
閲覧 佐藤 征弥, 池幡 佳織, 浮田 健太郎, 王 艶, 大粟 美菜, 駕田 啓一郎, 加藤 潤, 木下 悠亮, 杉本 多余, 高橋 将央, 田嶋 孝裕, 原田 克哉, 福本 孝博, 藤永 真大, 藤本 彩, 光永 雅子, 渡邊 ゆいか, 境 泉洋, 宮崎 隆義 : 『阿波名所図会』及びそれ以降の史料からわかる眉山の景観の変遷, 第127回徳島生物学会, (巻), (号), (頁), 2011年12月..[著者] ...
閲覧 Yoshiyasu Ichikawa, Ken Okumura, Yasunori Matsuda, Tomoyuki Hasegawa, Mitsuhiro Nakamura, Aya Fujimoto, Toshiya Masuda, Ken Nakano and Hiyoshizo Kotsuki : Synthesis of manzacidin A and C: efficient construction of quarternary carbon stereocenters bearing nitrogen substituents, Organic & Biomolecular Chemistry, Vol.10, No.3, 614-622, 2012..[著者] ...
閲覧 新開 愛美, 藤本 彩, 中村 光裕, 増田 俊哉 : ポリフェノール酸化物の機能-α‐グルコシダーゼ,キサンチンオキシダーゼ阻害能と活性物質-, 日本農芸化学会中四国支部第32回講演会, 2012年1月..[著者] ...
閲覧 Aya Fujimoto and Toshiya Masuda : Antioxidation Mechanism of Rosmarinic Acid, Identification of an Unstable Quinone Derivative by the Addition of Odorless Thiol, Food Chemistry, Vol.132, No.2, 901-906, 2012..[著者] ...
閲覧 佐藤 征弥, 池幡 佳織, 浮田 健太郎, 王 艶, 大粟 美菜, 駕田 啓一郎, 加藤 潤, 木下 悠亮, 杉本 多余, 高橋 将央, 田嶋 孝裕, 原田 克哉, 福本 孝博, 藤永 真大, 藤本 彩, 光永 雅子, 渡邊 ゆいか, 境 泉洋, 宮崎 隆義 : 『阿波名所図会』における眉山の自然と景観, 徳島大学地域科学研究, Vol.1, No.0, 15-27, 2012年..[著者] ...
閲覧 藤本 彩, 増田 俊哉 : ポリフェノールとシステイン誘導体とのDPPHラジカルによる反応, 日本農芸化学会2012年度大会, 2012年3月..[著者] ...
閲覧 藤本 彩, 稲井 美由紀, 中村 光裕, 増田 俊哉 : チオール物質存在下でのカフェ酸,ジヒドロカフェ酸の酸化・抗酸化反応, 日本農芸化学会2012年度大会, (巻), 2012年3月..[著者] ...
閲覧 Toshiya Masuda, Inouchi Tomoko, Aya Fujimoto, Shingai Yoshimi, Inai Miyuki, Mitsuhiro Nakamura and Shoji Imai : Radical Scavenging Activity of Spring Mountain Herbs in the Shikoku Mountain Area and Identification of Antiradical Constituents by Simple HPLC Detection and LC-MS Methods, Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry, Vol.76, No.4, 705-711, 2012..[著者] ...
閲覧 Aya Fujimoto and Toshiya Masuda : Chemical Interaction between Polyphenols and a Cysteinyl Thiol under Radical Oxidation Conditions, Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol.60, No.20, 5142-5151, 2012..[著者] ...
閲覧 藤本 彩, 稲井 美由紀, 増田 俊哉 : チオールによるカフェ酸,ジヒドロカフェ酸の抗酸化性増強効果-成分間反応物からの解析ー, 第65回日本酸化ストレス学会学術集会, 2012年6月..[著者] ...
閲覧 佐藤 征弥, 池幡 佳織, 浮田 健太郎, 王 艶, 大粟 美菜, 駕田 啓一郎, 加藤 潤, 木下 悠亮, 杉本 多余, 高橋 将央, 田嶋 孝裕, 原田 克哉, 福本 孝博, 藤永 真大, 藤本 彩, 光永 雅子, 渡邊 ゆいか, 境 泉洋, 宮崎 隆義 : 『阿波名所図会』以降の史料に基づく徳島のシンボル眉山の植生景観史, 地域科学研究フォーラム, (巻), (号), (頁), 2012年6月..[著者] ...
閲覧 藤本 彩, 増田 晃子, 井内 智子, 稲井 美由紀, 増田 俊哉 : 四国山地産春の山菜のラジカル消去機能とその機能性成分の特定, 日本食品科学工学会第59回講演要旨集, 2012年8月..[著者] ...
閲覧 稲井 美由紀, 藤本 彩, 増田 晃子, 山内 聡, 増田 俊哉 : ミオグロビンに対するポリフェノールのプロオキシダント作用とその制御, 2012年度日本農芸化学会中四国支部大会, 2012年9月..[著者] ...
閲覧 Aya Fujimoto, Miyuki Inai and Toshiya Masuda : Chemical Evidence for the Synergistic Effect of a Cysteinyl Thiol on the Antioxidant Activity of Caffeic and Dihydrocaffeic Esters, Food Chemistry, Vol.138, No.2-3, 1483-1492, 2013..[著者] ...
閲覧 Akiko Masuda, Aya Fujimoto and Toshiya Masuda : Curcumin: From Chemistry to Chemistry-Based Functions, Current Pharmaceutical Design, Vol.19, No.11, 2084-2092, March 2013..[著者] ...
閲覧 増田 晃子, 藤本 彩, 井内 智子, 高橋 千鶴, 稲井 美由紀, 三浦 ゆか理, 今井 昭二, 増田 俊哉 : 四国地域で民間利用されている健康茶の機能(第一報)ラジカル消去,α-グルコシダーゼ阻害,キサンチンオキシダーゼ阻害活性について, 日本食生活学会誌, Vol.24, 11-20, 2013年..[著者] ...

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